hidup ini umpama ICE CREAM. nikmaiti ia sebelum ia CAIR.. :))

Thursday, 13 October 2011

kawad. kawad. kawad. dan kawad

ASSALAMUALAIKUMMMMMM!!
anybody hereeee!!!!
okey i see u gojes. eh i see u too hotstuff!!
haa....

okey the 2nd aku kembali menulis blog ni. di dlam blog yang baru.
tak tau sebenarnye apa yg aku nak story. tapiiiiii.. aku nak jugak cite..
lai lai kasi dekat dgn aku. nak story ni... karang kok jauh kang tak dongar pulak kan
haha
aku nak story.. hari aku kawad.
korang ade??? haa?? tak ade kann... hah.. berlagak tak aku?? takkan takkan. hee..

tp................................
bende yg aku nak cite kan ni bukan pasal kawad. pasal muka aku ni hah..
habis lah hitam.. kawad tgh tgh panas. pehhhh.... dah lah kalau muka aku ni hitam susah nak diputih kan balik..
cewahhh.. putih ke aku weh?? haha.. putih kan puith kan *masuk bakul angkat sendiri (kesian bakul tu bocor)
haha. aku tak nak lah muke aku dari macam ni


bertukar menjadi yang macam ni................................................
v
v
v
v
v
v
v
v
v


aha!!! tak nak aku. tak nak tak nak. nanti aaron aziz lari pulak dari aku... haha. AARON AZIZ kau. kau ade?? non ado kan.. haha..

eh jap jap. aku rase macam dah lari tajuk lah. haha. bukan rasa dah memang pun kan... 
hee :D

eh kenapa otak aku tibe tibe buntu ni. haaa... dah lah tak tau nak tulis apa. bye bye..

Tuesday, 11 October 2011

a new STUDENTLIFE born....

ASSALAMUALAIKUMMMMMM....
hey u... missing me or not??? yeah ofcourse im asking you pretty. also you handsome..
haha. what?? really????? so suweeett..

dahdah. malas nak mencerabih panjang. aku nak mulakan story aku. hey hey. aku bukan nak market okey sampai buat 2 blog. the older blog aku yg ni ha http://deqwawanie.blogspot.com yg telah di HACKED oleh mangkuk ayun mana tah macam HAREEMMMMMMMMMM..
korang nak tau sape yg hacked aku... nak tau tak.. jap jap aku tunjuk kan kat korang..


macam VUDUS kannn.. pastu korang nak tau lagi tak. dia boleh cakap belog aku ni security dia low. eh hello encik hacker!! kalau dah tau low. yg kau dok sebuk nak hacked blog aku ngapenyeeeee.. kan ke VUDUS!! 
seriouslyshit sakit hati ngan ENCIK HACKERS tu. hadoii.

ape boleh buat kan. sabar jek lah. dah hantar email korang tau. tapi tak reply reply. siyez macam gammmmm.... so aku malas nak tunggu jawapan yg tak pasti dr encik hacker ni. aku pun decide nak buat blog baru, and now. terjadi lah belog baru yg still menggunakan nama yg sama. hee...

mood: mencari ramai followers and mencantik kan belog sepertia sedia kala..... :)) PEACE!!